Vill du inte ta körkort?

Hej och välkomna till mig och till ett nytt inlägg. Det är nu dags som sagt att fatta pennan och jag hoppas att ni kommer att glädja er åt att jag äntligen har fått körkort. Det här inlägget ska handla om en trafikskola i Uppsala som såg till att jag klarade allt man måste kunna för att klara uppkörningen och teoriprovet. Jag vill berätta för er som är intresserade av att ta körkort att denna trafikskola i Uppsala som heter Sivia Trafikskola finns, så att även ni kan skriva in er där och förhoppningsvis få körkort inom en snar framtid. 

Jag tog även med mig min man till denna trafikskola i Uppsala för att han skulle bli godkänd som handledare åt mig för privat övningskörning. Det var bra att han gick en riskutbildning och sedan fick tillstånd att övningsköra med mig, för vi var ute och övningskörde flera gånger i veckan samtidigt som jag tog körlektioner hos Sivia Trafikskola. Min man lärde inte riktigt ut körningen på samma sätt som läraren gjorde och det kunde stundtals bli lite förvirrande, men i det stora hela taget var det förstås bra att jag kunde praktisera bilkörning så mycket det bara gick för det gav resultat. Dagen då jag skulle köra upp var jag mycket nervös men det gick bra och jag fick mitt efterlängtade körkort. Nu känner jag mig fri för jag kan ta bilen och åka vart jag vill, när jag vill, utan att behöva be om skjuts. Jag har inget att klaga på när det gäller denna trafikskola i Uppsala och jag har flera vänner som även dem tagit körkort genom Sivia Trafikskola och alla säger dem som jag att de känner sig väldigt belåtna med kvalitén på körutbildningen.