Denna bilverkstad på Södermalm säljer däck och fälgar

Hej, hemskt mycket hej på er allihopa och nu blir det ett inlägg som det känns som det är rätt tid att skriva. Det är bara några veckor kvar nu tills det är lag på att vinterdäcken ska på. Jag slängde vinterdäcken i våras när jag bytte till sommardäck för de var för slitna att användas en säsong till. Jag ska åka till en bilverkstad på Södermalm inom kort och skaffa nya däck, för på Södermalms Bil & Gummi säljer de även däck och fälgar och jag tror att det är flera av er som behöver nya däck och då kan ni köpa däcken hos dem. 

Det här är en bilverkstad på Södermalm som jag kom i kontakt med för ett par år sedan när jag hade besiktigat bilen och det blev några tvåor. Jag var rätt nyinflyttad i stan och visste inte till vilken bilverkstad jag borde vända mig, men så berättade en av mina nya kollegor att han brukade vända sig till Södermalms Bil & Gummi och han tyckte att även jag skulle vända mig dit, och det gjorde jag, och jag blev nöjd både med att de fixade till det som behövde åtgärdas och att det inte var särskilt dyrt. Jag fick även veta att de säljer kvalitativa sommar- och vinterdäck och att de även hjälper till med komplett hjulinställning och balansering. Jag uppskattar att man kan få komma till dem på en gång när man behöver hjälp och att de arbetar snabbt. Ingen vill behöva vara utan sin bil längre än nödvändigt och det slipper man när man lämnar in sin bil till denna bilverkstad på Södermalm.