Har ni hört om denne lastbilschaufför innan?

John Smith arbetade som lastbilschaufför. Han älskade lastbilen och var duktig på sitt jobb. Men en dag inträffade en olycka och John fick sparken. Men det var inte helt och hållet hans fel så han bestämde sig för att söka jobb som lastbilschaufför kort därefter.

Några år senare fick John en ny chans och han sökte jobb som lastbilschaufför igen. Den här gången lät han ingen möjlighet gå till spillo och såg till att allt gick smidigt eftersom han trodde att lastbilskörning var det som gjorde honom lycklig i livet och om inte lastbilskörning, vad skulle då annars kunna göra honom lycklig? Kort efter att ha blivit anställd på ett åkeri gifte sig John, men två månader senare lämnade hans fru honom för någon annan som hon ansåg att han var bättre än John.

John var förkrossad och kunde inte stå ut med att hans fru lämnade honom eftersom han trodde att hon inte älskade honom tillräckligt för att stanna vid hans sida. Så han åkte hem för några dagar för att vila och organisera sig så att han kunde börja köra lastbil igen.

När John kom hem väntade ett mejl på honom från hans ex-fru som frågade varför han aldrig hade svarat på hennes samtal eller sms när hon desperat försökte prata ut med honom efter att hon insett att det inte var rättvist mot någon av dem att hon hade lämnat honom utan att säga hej då. Hon sa att om de var menade att vara tillsammans så skulle ingen hindra dem från att prata ordentligt om saker och ting som vuxna människor. John insåg att han skulle förlåta frun och bestämde sig för att omedelbart köra tillbaka till sin fru. Slutet gott, allting gott och så vitt jag vet lever de lyckliga än idag trots att detta hände för över 10 år sedan.