TJs Tak och Bygg AB

Tjenare mors och god morgon alla mina läsare och välkomna till bloggen. Äntligen ett par dagars ledighet från jobbet som bilmekaniker som spenderas i stugan i Halmstad, härligt! Idag ska jag berätta om hur det gick till när taket på min sommarstuga skulle läggas om och jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er om ni planerar någon takläggning eller takrenovering. Jag tänker berätta om företaget som utförde jobbet. Det är en takfirma i Halmstad som heter Tomas Jonsson TJs Tak och Bygg AB. 

 

Tack vare hjälpen har jag fått ett snyggt och hållbart tak vilket blev ett lyft för hela huset. Taket hade inte lagts om på flera år och det var verkligen på tiden att få det gjort. Jag började leta efter någon takfirma i Halmstad och sökte lite på nätet men frågade också lite folk som har stugor här i samma område om de hade någon takfirma i Halmstad att rekommendera. Det visade sig att en familj som har ett hus en kilometer bort hade fått hjälp av Tomas Jonsson Tjs Tak och Bygg AB och de visade stolt upp sitt tak för mig och jag fick en personlig rekommendation av dem att anlita denna takfirma i Halmstad. Av ren nyfikenhet tog jag ändå offerter ifrån några olika företag och Tomas Jonsson TJs Tak och Bygg AB gav mig det bästa prisförslaget. Det här är helt klart ett företag som har kapaciteten till att utföra professionella takarbeten och jag hoppas nu att ni som behöver sådan hjälp ska överväga om inte ni också skulle ta och anlita denna takfirma i Halmstad. Nu ska jag inte uppehålla er något mer för ni har säkert en hel del att stå i! Ha det nu så gott alla mina vänner!